ELS Production: Professionelle videoer til din virksomhed i Esbjerg

ELS Production har specialiseret sig i videoproduktion til virksomheder, og vi kommer gerne ud til dig. Vi er et lille og dynamisk team, der rykker hurtigt. Derfor er vi super fleksible, når det kommer til optagelser og mødetidspunkter. Vi optager on location hos dig i Esbjerg, så i behøver ikke røre jer en meter. Vi medbringer selvfølgelig vores professionelle udstyr og garanterer video i topklasse. 
Udover videoproduktion tilbyder vi også ydelser inden for fotografering, hjemmesider og sociale medier. 

Opgradér virksomhedens visuelle udtryk

Lad os hjælpe dig og din virksomhed med at hæve virksomhedens visuelle udtryk til næste niveau. Jeres kunder ser oftest jeres hjemmeside eller profil på de sociale medier før de tager kontakt til jer. Derfor er det vigtigt at være bevidst om, hvordan i præsenterer jer selv visuelt. Flotte billeder og lækre videoer, der er lavet professionelt, understreger jeres egen professionalisme. 

Hos ELS Production har vi altid jer i centrum. Det betyder, at vi skaber billeder og video, der fortæller, hvem i og jeres virksomhed er. Det er ikke nok bare at opsætte en flot hjemmeside og plastre nogle lækre billeder på. Det er nødt til at være forankret i, hvem i er, og hvad det er, der gør jeres virksomhed til noget helt særligt. Det har vi hos ELS Production øje for, og det skaber endnu bedre resultater. Du kan se nogle af vores mange glade kunder og de projekter vi har lavet for dem under vores cases.

Vis Esbjerg fra en anden vinkel

Hos ELS Production tilbyder vi mange forskellige muligheder inden for video og billeder. Vi er eksperter i den nyeste teknologi, når det kommer til videoproduktion, hvilket gør det muligt for at skabe enestående videoer. Med for eksempel droneoptagelser eller 360⁰ videoer skaber vi dynamiske film, og åbner op for helt nye muligheder. Glem alt om et stillestående kamera på stativ, vi skaber bevægelse i vores billeder og hos dem, der ser dem. 

Vores priser starter allerede ved 2.500 kr. ekskl. moms, og du kan læse mere meget om vores ydelser og priser her.