ELS Production: Din lokale producent af billed- og videomateriale i Faaborg

ELS Production er et webbureau med fokus på produktion af professionelle billeder og videoer til brug i markedsføring og formidling. Med rødder der stikker dybt i den fynske muld, har vi alle forudsætninger for at hjælpe virksomheder, der er placeret i Faaborg og omegn. Både ift. at forstå din lokale målgruppe i Faaborg og på Fyn generelt, og ift. at kunne tilbyde kort reaktionstid og fleksibilitet. 

Hvis din hjemmeside var en butik i Faaborg…

Hvis din hjemmeside var en butik med udstillingsvindue ud til torvet i Faaborg, ville den så få dig til at stoppe op? Ville du træde indenfor og foretage et køb? 

Hjemmesider kan i mange henseender sammenlignes med en fysisk butik. Forsiden er dit udstillingsvindue, og undersiderne er de forskellige hylder og afdelinger i din butik. Og præcis ligesom i en fysisk butik, gælder det om at præsentere varer og ydelser på en lækker og appetitvækkende måde på din hjemmeside, så folk får lyst til at putte dem i kurven og gå til kassen.

Sådan kan ELS Production hjælpe din virksomhed til at stå skarpt online

Hvilke billeder og videoer, du som virksomhed vælger at ligge op på din hjemmeside og dine sociale medier, har stor betydning for, hvordan du fremstår for dine kunder. Med dårlig opløsning, belysning eller lyd samt unaturligt opstillede billeder og interviews, sender du et dårligt signal. Du giver ganske enkelt dine kunder associationer til lav kvalitet, sjusk og amatørarbejde. Men du er selvfølgelig hverken sjusket eller amatør, bare fordi du ikke er ekspert i at tage billeder eller lave film. Du er jo ekspert i det, du producerer eller yder i din virksomhed – ligesom vi er eksperter i det, vi leverer: Flotte og professionelle billeder og video. Lad os hjælpe dig med at fremstå lige så professionel og dygtig, som du er. Blandt vores ydelser finder du bl.a.:

·      Opsætning af visuelt lækker hjemmeside

·      Produktion af alle typer video: Dronevideoer, profilvideoer, casevideoer, profilvideoer mm.

·      Produktion af billedmateriale: Profilbilleder, stemningsbilleder, billeder af din virksomhed mm.

·      Rådgivning og strategisk planlægning ift. markedsføring på de sociale medier

Kontakt os for en uforpligtende samtale, eller for at aftale en dag, hvor vi kommer forbi til virksomhed på Faaborgegnen.