ELS Production: Webbureau med videoproduktion i Fredericia

Få produceret flotte og professionelle videoer til din virksomhed i Fredericia. Der er ingen grund til hverken at kigge eller rejse langt efter en professionel videoproducent. ELS Production laver videooptagelser og fotoshoots on location i Fredericia. Med vores placering på Fyn, er vi kun en smuttur over broen væk, hvilket gør os utroligt fleksible i forhold til mødetidspunkter og optagelser.  

Når du hyrer os, garanterer vi, at kvaliteten er helt i top. Vi arbejder professionelt med lys, lyd og billeder for at skabe de fedeste videoer til jer. Det vigtigste for os er, at levere materiale som vores kunder bliver glade for. På vores hjemmeside under cases, kan du se nogle af vores mange glade kunder, og det videomateriale vi har lavet for dem. 

ELS Production styrker din digitale tilstedeværelse

Vi har fokus på din virksomheds visuelle udtryk, og udover videoproduktion har vi også løsninger inden for foto, hjemmesidedesign og sociale medier. Vi skaber videoer og billeder, der understøtter jeres virksomheds identitet og afspejler, hvem i er. Det er ikke nok at have prangende billeder, hvis ikke man kan mærke, hvem i er. Hos ELS Production har vi øje for jer, og hvad der gør jeres virksomhed til noget helt specielt. Vores materiale bygger videre på det i er, og derfor indgår vi altid i en tæt dialog med vores kunder. 

ELS Production tilbyder en række pakkeløsninger og abonnementer, men har i brug for noget særligt, kan vi helt sikkert sammensætte et godt tilbud til jer. Vores priser starter allerede fra 2.500 kr. ekskl. moms, så tag endelig et kig på vores løsningereller giv os kald.

I vores pakkeløsninger finder du blandt andet tilbud på:

-       Dronefilm

-       SoMe-videoer 

-       Fotografering

-       360⁰video

-       Hjemmesidedesign

Som i en god pose blandede bolsjer kan du i vores abonnementsløsninger selv vælge mellem flere af vores ydelser. Vælg det, der passer bedst til jeres virksomhed, eller ring til os for at få sparring til at vælge den løsning, der er bedst for jer. Vi glæder os til at besøge jer i Fredericia.