ELS Production: Webbureau og videoproducent med stærk tilknytning til Kerteminde og omegn

ELS Productions medejer, Max Klinkby-Silver, er vokset op på Hindsholm, og har gennem hele sin barndom og ungdom haft stærkt tilknytning til Kerteminde og omegn. Derfor kan virksomheder, som ligger i Kerteminde Kommune, drage stor fordel af at samarbejde med os omkring produktion af billeder og videomateriale til brug i markedsføring og formidling. Vores kendskab til lokale locations, lokal kultur og målgruppe gør nemlig, at vi har en stor fordel ift. andre webbureauer og videoproducenter, som ikke kender denne naturskønne del af Fyn.

Hvad får du hos ELS Production – udover et webbureau med indgående kendskab til Kertemindeegnen?

ELS Production er bygget op omkring vores passion for flotte og effektfulde billeder, og om den glæde der ligger i at hjælpe en virksomhed med at blomstre visuelt såvel som økonomisk. 

Både søgemaskiner og sociale mediers algoritmer, såvel som brugerne heraf, vægter i højere og højere grad effektfuld visuelt materiale fremfor tekst. Satser du og din virksomhed på online markedsføring, er det derfor helt afgørende, at i får formidlet jeres brand, produkter og services i flotte, levende billeder, og at i formår at sende content ud, som skaber værdi for jeres målgruppe. Og det er præcis det, vi brænder for at hjælpe jer med. Bl.a. kan vi levere følgende inden for billeder og video:

Billeder

·      Portrætbilleder 

·      Produktbilleder

·      Stemningsbilleder

·      Billeder af virksomheden

Video

·      Virksomhedsvideoer

·      Brandingvideoer

·      Interviewvideoer

·      Præsentationsvideoer

·      Casevideoer

·      Produktvideoer

·      Profilvideoer

Men ELS Production leverer ikke kun produktion af visuelt content – vi hjælper også gerne med strategisk planlægning af kommunikation og markedsføring. Hertil kan vi også bygge visuelt skarpe hjemmesider og rådgive ift. markedsføring på sociale medier, herunder Instagram, Facebook, LinkedIn og YouTube.

Og det bedste af det hele? Vores priser starter allerede fra 2.500 kr. ekskl. moms. Kontakt os for en uforpligtende snak om, hvad vi kan gøre for din virksomhed, eller for at aftale en dag, hvor vi kommer forbi dig i på den skønne Kertemindeegn.