ELS Production: Videoproduktion til din virksomhed i Kolding

ELS Production tilbyder digitale løsninger i høj kvalitet inden for video, foto, hjemmesider og sociale medier. Med vores placering i region Syddanmark, kan vi nemt og hurtigt komme til Kolding og omegn, hvorfor vi har mulighed for at være utroligt fleksible ift. møder og optagelser ude i din virksomhed.  

Videoerne, vi producerer, kan du bruge som præsentation af virksomheden på din hjemmeside eller på de sociale medier. Visuelt indhold fanger kundernes opmærksomhed og skaber dynamik. Alt peger mod, at video kommer til at fylde mere og mere på de sociale medier og resten af internettet. Med velproducerede videoer kan du styrke virksomhedens synlighed på de sociale medier såsom Facebook og Instagram – og det behøver ikke koste en bondegård. Vores priserstarter helt nede på 2.500 kr. ekskl. moms.

Få nyt perspektiv på din virksomhed i Kolding: Skab synlighed med droneoptagelser

ELS Production har solid erfaring med droneoptagelser og garanterer unikke videoer i høj kvalitet. 

Før var flotte optagelser eller billeder fra luften noget man skulle have den store tegnebog op af lommen for at komme i nærheden af. Der skulle kæmpestore kraner eller ligefrem helikoptere til. Sådan er det heldigvis ikke længere. Måske har du et billede af, at droneoptagelser er uskarpe og rystende billeder, men sådan er det langt fra. Med droneoptagelser kan man få spektakulære og flotte optagelser fra luften, og skabe lækre billeder i bevægelse. Du kan selvfølgelig se eksempler på videoer lavet med droneoptagelser under vores cases. 

Din virksomheds visuelle udtryk

Hos ELS Production tager vi hånd om din virksomheds visuelle udtryk. Udover videoproduktion har vi en række andre ydelser, der alle er med til at styrke din virksomhed. Vi tilbyder professionel fotografering og billedproduktion, fx portrætfotos eller produktbilleder. Billederne kan bruges i virksomhedens digitale markedsføring, men også i tryk, for eksempel i kataloger, brochurer, på plakater eller til messematerialer. 

Har du brug for hjælp fra starten, tilbyder vi også hjælp med opbygning af hjemmeside. Vi arbejder professionelt med design og giver din virksomhed den bedste platform at kommunikere fra. For os er det vigtigt, at hjemmesiden afspejler dig og din virksomhed. Derfor tager vi udgangspunkt i din virksomheds behov, og skaber hjemmesiden i tæt samarbejde med dig. 

Vil du høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed, kommer vi gerne ud til din virksomhed i Kolding og fortæller mere. Kontakt osfor en uforpligtende snak – så finder vi ud af noget!