ELS Production: Vi får virksomheder på Langeland til at stå skarpt på både billeder og i videoer

Langeland er uden tvivl ét af de mest naturskønne og idylliske områder på Fyn – så har din virksomhed hjemme her, er det helt oplagt at udnytte de visuelt fantastiske omgivelser i din markedsføring. Det kunne du fx gøre med droneoptagelser af virksomhedens beliggenhed på Langeland. Denne kunne du eventuelt bruge i en præsentationsvideo eller i forbindelse med en casevideo, hvor du viser hvordan du leverer et produkt til en kunde, eller hvordan du løser en opgave fra start til slut. Dette – og meget andet – videomateriale kan ELS Production hjælpe dig med!

ELS Production er et webbureau, der leverer visuelt flotte hjemmesider samt billed- og videomateriale i topkvalitet. Vores priserforsøger vi at holde på et niveau, hvor også de små virksomheder kan være med. Derfor starter vores pakkeløsninger helt nede på 2.500 kr. ekskl. moms.

Skal din virksomhed på Langeland tænkes ind i en større helhed? 

Markedsføring er en sjov størrelse, som hele tiden ændrer sig. Hvilke kanaler og medier, der er de mest effektive, skifter i løbet af tiden. Hertil er det forskelligt, hvad der virker i de forskellige brancher og for de forskellige brands. 

Hos ELS Production sætter vi en ære i at forstå både din virksomhed, din målgruppe og dit brand. Hvordan kommunikerer du bedst muligt dit brand? Og hvordan opnår du den mest effektive markedsføring/formidling? Disse spørgsmål søger vi altid svar på, inden vi går i gang med at producere content til din hjemmeside eller dine kanaler på de sociale medier. For en video kan være nok så flot – hvis ikke den kommunikerer din virksomheds essens og rammer din målgruppe, er den ikke til megen nytte. I tråd hermed tilbyder vi også opsætning af visuelt flotte hjemmesider samt SoMe management, således vi kan træde til og hjælpe dig med den del af din markedsføring, du finder udfordrende. 

Netop fordi vi bor på Fyn, har vi rig mulighed for at arbejde tæt sammen med dig i planlægningen og produktionen af billeder, video, hjemmeside og SoMe-strategi.

Er du interesseret i at høre mere om, hvordan vi kan hjælpe dig og din virksomhed på Langeland, kan du kontakte osfor en uformel snak og et uforpligtende tilbud.