ELS Production: Skal vi producere professionelle billeder og videoer til din virksomhed i Middelfart?

Hos ELS Production kan vi hjælpe dig med både hjemmeside, SoMe management og professionel billed- og videoproduktion. Vi er et lille, effektivt team, som har sat også grundigt ind i contentproduktion til både hjemmesider og sociale medier, samt strategier for online markedsføring. 

Vores spidskompetence er produktion af effektfulde billeder og videoer, der booster dit salg og formidlingen af dine værdier. Blandt vores mange produkter finder du bl.a. følgende: 

Billeder

·      Billeder af dine produkter

·      Portrætbilleder af dig og dine medarbejdere

·      Profilbilleder af din virksomhed

Video

·      Dronevideoer 

·      Produktvideoer

·      Profilvideoer 

·      Casevideoer

·      Interviews

Lad os vise resten af verdens hvor god du er til det du laver

Du er dygtig, til det du laver – og vi brænder for at hjælpe dig med at vise det til resten af verden. Selvom ELS Production er en ung virksomhed, har vi allerede nu hjulpet en lang række af forskellige virksomheder med at styrke deres brand gennem visuelt lækre billeder og video. 

Blandt vores caseskan du se nogle af de mange videoer, vi har lavet for vores kunder. Iblandt dem er både videomateriale fra konferencer, promoveringsvideoer for uddannelser, fremvisningsvideoer af byggeprojekter og hoteller samt videoer til promovering af sportsarrangementer og naturoplevelser. 

Vi lever og ånder for at lave fedt billed- og videomateriale, som hjælper små såvel som store virksomheder med at opnå en større rækkevidde, stærkere brand og flere kunder. Derfor starter vores priserogså allerede på 2.500 kr.

Giv os en undskyldning for at slå et smut forbi Middelfart

Skal du være vores næste tilfredse kunde? Så kontaktos for en snak om din opgave og et uforpligtende tilbud på den. Er du ikke sikker på, hvilken visuelle retning, du skal i, brainstormer vi selvfølgelig også gerne med dig, og hjælper dig med at afsøge dine behov og muligheder. Er der behov for et face to face møde, kommer vi selvfølgelig også gerne forbi Middelfart til en kop kaffe!