ELS Production: Fleksibel billed- og videoproducent tæt på din virksomhed i Nyborg

Skal du have produceret flotte, professionelle og effektfulde billeder og videoer til din virksomhed i Nyborg eller omegn? Så er ELS Production klar til at hjælpe dig!

Vælger du os som din leverandør af fotos og video, får du en leverandør, som har indgående kendskab til Fyn – især Nyborg-egnen. Men hvad er fordelen ved at hyre en videofotograf med indgående lokalt kendskab, spørger du måske? For det første giver det en større fleksibilitet i produktionen, samt en hurtigere leveringstid. Hertil er det altid en fordel, at din leverandør af billed- og videomateriale har kendskab til dit lokale marked / din målgruppe samt mulige lokale locations. Det letter ganske enkelt processen og resulterer i et mere effektfuldt produkt.

ELS Production kan levere hele pakken

Uanset hvilken type billeder, du har behov for, kan vi producere dem. Bl.a. har vi stor erfaring med produktbilleder, stemningsbilleder og portrætbilleder. Ift. video leverer vi ligeledes en lang række af forskellige produkter: Donevideoer, 360° video, interviewvideoer, produktvideoer, profilvideoer mm. Har du brug for inspiration og eksempler, kan du gå ind under vores fane med cases, hvor du kan se en lang række eksempler på videoer, vi har produceret for andre kunder. Bl.a. har vi lavet videoer, der fremviser byggeprojekter, der præsenterer uddannelser og videoer ifm. konferencer. Sidst men ikke mindst laver vi også hjemmesider med fokus på det visuelle udtryk.

Skal vi slå et smut forbi dig i eller nær Nyborg?

Er du i tvivl om, hvorvidt vi kan løse den opgave, du skal have klaret? Eller er du måske i tvivl om, hvad det er for en type billeder eller video, du har brug for? Så kontakt osfor en uforpligtende samtale om mulighederne. Du kan også tjekke vores pakkeløsninger, som starter helt nede på 2.500 kr. ekskl. moms., ud. Vi kommer selvfølgelig også gerne ud til din virksomhed i Nyborg for et personligt møde.