ELS Production: Webbureau med fokus på videoproduktion og fotografering i Odense

ELS Production er et webbureau med fokus på din virksomheds visuelle identitet og udtryk i film og billeder. Med base i Odense har vi rig mulighed for at komme rundt på hele Fyn, og vi kan hjælpe dig med produktion af alt billed- og videomateriale. Bl.a. indbefatter vores produkter og services:

·      Fotografering. Herunder portrætbilleder, produktbilleder, stemningsbilleder og billeder af virksomheden.

·      Videoproduktion til din hjemmeside. Herunder casevideoer, profilvideoer, produktvideoer, brandingvideoer, stemningsvideoer, præsentationsvideoer og interviews.

·      Videoproduktion og strategiplanlægning til sociale medier. Herunder Facebook, Instagram og LinkedIn.

·      Dronefilm optaget med professionelt udstyr.

·      Videoredigering af dit eget materiale.  

Alle services tilbyder vi på fejlfrit dansk og engelsk. 

Det har ELS Production hjulpet andre virksomheder med

ELS Production har bl.a. været med til at lave film i forbindelse med konferencer, sport og underholdning samt fremvisning af byggeprojekter. Hertil har vi hjulpet en lang række virksomheder med deres virksomhedsvideoer, præsentations- og interviewvideoer samt casevideoer. Under fanen ”Cases” kan du se et udpluk af de videoer, vi har produceret.

Her på vores hjemmeside finder du selvfølgelig også priserpå vores videoproduktioner – og de er værd at tjekke ud, for de starter helt ned fra 2.500 kr. ekskl. moms.

Derfor er det en fordel for dig at vælge en videofotograf med lokation i Odense

Hvis din virksomhed også har base i Odense eller på Fyn, er det for dig en stor fordel at vælge en videoproducent, som også har adresse på Fyn. Det giver nemlig større fleksibilitet for begge parter, når transporten ikke er nogen større udfordring i tilrettelægningen af optagelser mm. 

Ved at vælge ELS Production som dit visuelle webbureau, får du ikke bare en fleksibel videofotograf – du får også et bureau, som formår at få mest muligt ud af den korte geografiske afstand. Vores varemærke er nemlig, at vi ikke bare skaber videoer forvores kunder – vi skaber videoer sammen medvores kunder. Dette betyder selvfølgelig ikke, at du som kunde skal have arbejdshandskerne på. Det betyder, at vi lægger både tid og energi i at lære dig, din virksomhed og din målgruppe at kende, så både du og dine kunder kan spejle sig i den content, vi producerer for dig.

Kontakt osfor nærmere aftale om en uformel snak i vores kontor i Odense eller hos dig.