ELS Production: Hjemmeside? SoMe strategi? Billed- og videocontent? Vi producerer det hele tæt på Ringe

Med lokation på Fyn kan vi levere hurtig og fleksibel produktion af billed- og videocontent til din virksomhed i Ringe. Bl.a. kan vi hjælpe dig med billeder af dine produkter, portrætbilleder af dig og dine medarbejdere samt profilbilleder af din virksomhed. Inden for video leverer vi dronevideoer, produktvideoer, profilvideoer, casevideoer, interviews mm. 

Både billeder og video har vi erfaring med at producere til følgende platforme:

·      Facebook

·      Instagram

·      LinkedIn

·      Hjemmeside

Har du brug for en strategi for, hvordan du bruger de billeder og videoer, vi producerer for dig, kan vi også hjælpe med SoMe management. Mangler du en hjemmeside, er vi også leveringsdygtige inden for visuelt lækre hjemmesider. Under caseskan du se et udvalg af videoer vi har produceret for tilfredse kunder.

Flotte billeder og videoer er vejen til mere effektiv markedsføring

Billeder og videoer bliver mere og mere populære inden for markedsføring af flere årsager: 

·      Det visuelle fanger folks interesse. 

·      Videoer er gode til formidling af budskaber og fremvisning af produkter og processer. 

·      Det er lettere for folk at danne sig et indtryk af dig og din virksomhed, når de kan se dig, dine medarbejdere og/eller din virksomhed. Billeder og især video er dermed med til at styrke din troværdighed. 

Derfor er billeder og videoer også ofte en rigtigt god investering. Men det er selvfølgelig ikke nok, at de ser godt ud. De skal også formidle dine budskaber og værdier, ligesom de skal ramme din målgruppe. Derfor går ELS Production højt op i at lære dig og din virksomhed samt dine produkter og din målgruppe at kende, før vi går i gang med at producere. 

Skal vi forbi dig i Ringe?

Vi ved godt, at det du bruger på markedsføring, skal du tjene ind på mersalg eller andre målbare resultater – såsom antal besøgende, tilmeldte eller engagerede. Derfor starter vores priserpå et niveau, hvor alle kan være med, uanset virksomhedens størrelse: Nemlig på 2.500 kr. ekskl. moms. 

Er du blevet nysgerrig på, hvad vi kan hjælpe dig med? Så kontaktos for en uformel snak og et uforpligtende tilbud.