ELS Production: Professionel videoproduktion i Skanderborg

Få produceret flotte videoer til brug i markedsføring af din virksomhed. ELS Production er et webbureau, der har specialiseret sig i visuelle og digitale løsninger inden for video, foto, hjemmesider og sociale medier. Vi kommer hurtigt og nemt til Skanderborg, da vi er et fleksibelt og dynamisk team, der er vandt til at være på farten. Har i brug for optagelser fra andre lokationer end Skanderborg, er vi selvfølgelig også på pletten. Vi har solid erfaring med optagelser ved events, konferencer og lignende. Du kan se vores mange cases lige her.

ELS Production stiller skarpt på video og foto i Skanderborg

Hos ELS Produktion elsker vi lækre billeder, og kan derfor tilbyde en lang række ydelser inden for blandt andet videoproduktion og fotografering. Vi arbejder professionelt med lys, lyd og opsætning, og garanterer visuelt materiale i højeste kvalitet. Opgradér virksomhedens visuelle udtryk med blandt andet:

 

Billeder:

·       Produktbilleder

·       Portrætfotos

·       Stemningsbilleder

·       Virksomhedsbilleder

Video: 

·       Præsentation af virksomheden

·       Produktvideoer

·       Film til Facebook og Instagram

·       Droneoptagelser

·       360⁰ videoer

·       Stemningsvideoer

Vores priser starter allerede ved 2.500 kr. ekskl. moms. Du kan se mere om vores ydelser og priser lige her.

Et webbureau, der kommer hele vejen rundt

Hos ELS Production står vi klar til at give din virksomhed et løft. Lad os producere flotte og professionelle billeder, og brug dem for eksempel i jeres trykte salgsmateriale; i brochurer, på plakater eller til messemateriale. Eller brug video og billeder som indhold på de sociale medier til at fange folks opmærksomhed med. Et billede siger som sagt mere end tusind ord, og en video består af rigtig mange billeder, så den må sige endnu mere! Har i brug for sparring eller rådgivning om indholdet til jeres sociale medier, så står ELS Production også klar. 

Har du brug for en hjemmeside, hjælper vi dig godt fra start, idet vi tilbyder opsætning af hjemmesider, selvfølgelig i lækkert design. Det gælder naturligvis også, hvis du allerede har en hjemmeside, som du gerne vil have skiftet ud.

ELS Production er et webbureau, der kommer hele vejen rundt – også til Skanderborg. Giv os et uforpligtende kald i dag og hør mere om, hvad vi kan gøre for dig.