ELS Production: Skal vi lave dit billed- og videomateriale on location i eller nær Svendborg?

ELS Production er klar til at levere billed- og videomateriale til virksomheder i og nær Svendborg! Med kontor på midten af Fyn, kan vi nemt og hurtigt komme ud til dig, når der skal tages billeder og optages video. Denne fleksibilitet og hurtige reaktionstid, er en stor fordel, fordi det letter arbejdsprocessen for begge parter – og vi kan selvfølgelig levere hele pakken: 

·      Hjemmesidedesign med fokus på de visuelle elementer.

·      SoMe management.

·      Portræt-, produkt- og stemningsbilleder.

·      Film til sociale medier og hjemmeside, herunder casevideoer, profilvideoer og produktvideoer.

·      Dronefilm.

·      360°video.

Under fanen caseskan du se, hvad vi har lavet for tidligere kunder, og under fanen priserkan du se de forskellige pakkeløsninger, vi tilbyder – og som starter helt nede på 2.500 kr. ekskl. moms.

Fordelene ved at hyre en professionel billed- og videoproducent

Fordelene ved at hyre en professionel billed- og videoproducent er mange: 

·      Vi har udstyret, der skal til for at producere billeder af højeste kvalitet.

·      Vi har erfaringen og den viden, der er nødvendig for at skabe billed- og videomateriale, der virker. Uanset om målet er formidling, branding eller salg.

·      Vi sørger for, at alt det tekniske bliver ordnet: At billeder og videoer bliver redigeret optimalt, og at du får alle de formater og filtyper, du har brug for, for at få din video sat op på hjemmeside og sociale medier.

Hos ELS Production sørger vi for at levere alt ovenstående – samtidig med, at vi går højt op i at sætte os ind i din virksomheds brand og produkter samt services. Det materiale, vi leverer til jer, skal nemlig ikke bare være flot: Det skal også afspejle jeres identitet, og fremhæve det, der skiller jer ud fra jeres konkurrenter. Derfor er det for jer også en stor fordel, at vi har adresse og rødder her på Fyn: Vi har indgående kendskab til Svendborg og omegn, såvel som de lokale kunder og det lokale marked. Dermed har vi en stor fordel ift. at forstå, hvem din markedsføring skal ramme, og hvordan den gør det bedst. 

Skal vi drikke vores næste kop kaffe i eller nær Svendborg?

Skal vi drikke vores næste kop kaffe i Svendborg? Så kontakt osfor en uforpligtende snak om, hvordan vi kan hjælpe din virksomhed med jeres visuelle profil.