ELS Production: Billeder og video til din virksomhed i Vejle

ELS Production er et webbureau med speciale i videoproduktion og fotografering. Med vores udgangspunkt på Fyn, er vi kun et stenkast fra Vejle, og er derfor meget fleksible i forbindelse med optagelser og møder. Vi producerer både film og foto on location hos jer eller der, hvor i har brug for os, fx til et arrangement. 

Vores priser starter allerede fra 2.500 kr. ekskl. moms, så tag et kig og læs mere om vores priser og tilbud her.

Styrk markedsføringen i din virksomhed

Hæv jeres markedsføring med velproduceret og lækkert visuelt materiale. Vi sørger for at skabe billeder og video, der understøtter jeres virksomhed, så i fremstår lige så professionelle, som i er. Hos ELS Production har vi øje for jer som virksomhed i Vejle, og skaber flotte billeder og video, som i kan bruge i jeres markedsføring. Har i brug for mere end bare indhold, tilbyder vi også opsætning af hjemmesider. Vi leverer nemlig ikke bare skarpt content, men også platformen at bruge det på. 

Som webbureau kommer vi hele vejen rundt, og blandt vores ydelser finder du blandt andet:

 

·       Fotografering: Fx produktbilleder, portrætfotografier, stemningsbilleder m.m.

·       Produktion af alle typer video: Dronefilm, 360⁰ video, profilvideoer, casevideoer m.m.

·       Opsætning af hjemmeside med fokus på design og visuel identitet.

·       Rådgivning og strategisk planlægning af virksomhedens markedsføring.

Videoproduktion til lands, til vands og i luften

Hos ELS Production brænder vi for videoproduktion og det kan mærkes hos vores kunder. Der er intet, der kan stoppe os, når vi først går i gang, og vi forcerer naturens elementer, hvis det er det, der skal til. Med vores ekspertise i dronefilm kan vi skyde fede optagelser fra luften. Det giver visuelt imponerende og dynamiske billeder, der er helt i topklasse. Med droneoptagelser kan vi optage fra vinkler, der før var umulige, og vi kommer let omkring både til lands, til vands og i luften. Se for eksempel vores jetski-videoher.
Skal vi producere lækre videoer for dig og din virksomhed i Vejle, måske endda med optagelser fra fjorden og ind over byen? Giv os et uforpligtende kald i dag og hør, hvad vi kan gøre for dig.